We zijn zeer tevreden over uw bedrijf en het geleverde product. Eind februari genieten we nu al van onze PoP-uP serre!
— Fam.Tijs (Luttenberg)
Inmiddels heb ik de zeil en ontvangen en gemonteerd, alles is prima gelukt en we zijn erg tevreden over het eind resultaat.
— M.Lindeman (Heiloo)
Ook in dit minder warme seizoen genieten we van de veranda, dankzij de raamzeilen, lekker bij de kachel in de tent zoals de kinderen het noemen. Bedankt voor de service, het ziet er top uit.
— Fam. Franken ( Alteveer)
Ongeveer 2 jaar geleden via u raamzeilen aangeschaft waar wij zeer tevreden over zijn, zowel pasvorm uitstraling en fabrikage zijn top.
— Fam. vd Veld (Den Haag)
Levering, service en pasvorm waren tot volle tevredenheid.
— Fam. Vermeulen (Delfzijl)
Het plaatsen van de raamzeilen is prima gelukt.
— Mvg. Demedts Joris (Izegem)
De maten kloppen precies, de zeilen zien er prachtig uit, dus wij zijn zeer tevreden met hoe onze serre er nu uit ziet. Bedankt voor de vlotte afwerking en voor de verstrekte informatie.
— Fam. Appelman (Bovenkarspel)
Daarvoor onze dank voor de goede afwerking.
— Fam .de Ruiter (Lelystad)
We zijn heel erg blij met het raamzeil, het monteren ging heel goed, ook dankzij jullie goede werkbeschrijving. Het gaat ook heel gemakkelijk bij jullie, we vroegen een gratis offerte aan, maakten een afspraak om te komen kijken, we kregen een goede uitleg over alles en voila…geregeld! Ook de levertijd, prima, volgens afspraak, we hebben jullie al aanbevolen bij anderen. Dus al met al…. Een dikke 10!!!
— Fam. Melgers (Grashoek)
Ik heb de raamzeilen in goede orde en netheid ontvangen. Super blij mee!
— G. Hugen (Geesbrug)
Gisteren meteen na thuiskomst heb ik de zeilen gemonteerd! Erg goed te doen. Nogmaals dank voor de service.
— E. Simon (Nijkerk)
Ik wou u graag laten weten dat de plaatsing van de zeilen prima verlopen is. Alle zeilen waren daadwerkelijk exact op maat. Alles is mooi recht en waterpas geplaatst. De schuine zijden zijn exact evenwijdig aan de houten balken. Intussen lukt het opvouwen al wat beter dan in het begin. De setjes met klittenbanden waren prima, enkele heb ik wat ingekort. Regendichtheid lijkt goed, de laatste dagen hebben we hier enkele stevige onweders gehad met rukwinden. Maar alles bleef droog. Mijn welgemeende dank voor de zeer correcte service en de goede communicatie gedurende het ganse traject vanaf onze ontmoeting tot de levering..
— W. De Laet (Kappelle)
De raamzeilen zijn gemonteerd! Alles past prima, het ziet er prachtig uit!!
— Fam. Driessen (Eindhoven)
Soms is een compliment wel op zijn plaats. De raamzeilen zijn bezorgd en inmiddels geplaatst. Je hebt iemand die totaal niet wist hoe het zit met raamzeilen op een dusdanige manier geïnformeerd en bevraagd dat de juiste maten genomen zijn. Vervolgens is alles op een betaalbare manier precies volgens specificatie keurig netjes geproduceerd. Dankzij het juiste advies zijn de juiste extra opties bijbesteld zodat het inderdaad subliem werkt. Uiteindelijk is door de juiste maten en het meedenken het monteren vrij gemakkelijk geworden. Er is dan sprake van een topadvies en een prachtig bedrijf.
— Jan Braal (Nieuw-Beijerland)
Alles was perfect op maat gemaakt en het monteren was geen probleem, al veel goede reacties gehad op de doeken.
— R. Hermans (Grevenbicht)
Eerst via mail een duidelijke offerte ontvangen, een afspraak maken voor te komen kijken kon gelijk dezelfde zaterdag, meteen bestelling geplaatst. Dan levertijd klopt precies, afhaalbericht gekregen en kon de dezelfde dag al afhalen. Een manco (kan altijd gebeuren) gemeld op vrijdag middag, en reeds de volgende dag per post aan huis bezorgd! Een super service! Nogmaals bedankt
— J. Hawinkels (Montfort)
Alles is naar wens verlopen. Het maatwerk was perfect en de installatie was dus ook niet moeilijk. Wij hopen nog veel en lang van onze opgewaardeerde tuinkamer te kunnen genieten.
— Fam.Tijs (Luttenberg)
Geweldig netjes afgewerkt, sterk super kwaliteit!
— Geert Huizing (Oude Pekela)
De raamzeilen zijn in goede orde ontvangen. En de montage is goed gegaan. Ze hangen perfect, we zijn gelukkig met de aankoop!
— Marcel Juinen (s-Gravenmoer)
De Raamzeilen zijn gemonteerd en hangen prima! Mede vanwege de goede uitleg en de voorbeelden die ik bij u in uw bedrijf zag, ging het monteren makkelijk. Ik wil u hartelijk dank zeggen voor de fijne, klantvriendelijke en professionele wijze van zaken doen.
— R. Heesbeen (Zoetermeer)
We zijn zeer tevreden over de bestelling van Raamzeilen. We kregen een duidelijke uitleg en een goede behandeling. De montage was thuis goed zelf te doen. De zeilen pasten precies, zijn stevig en kunnen goed tegen harde windstoten.
— Fam. de Preter (Roermond)
Wij zijn zeer tevreden over het geheel wat geleverd is.
— Fam. Erkemeij (Huizen)
Ben zeer content met de raamzeilen, heb incl. terrasheater gewoon op m’n terras gezeten op 1e kerstdag, een brunch met mn 2 dochters en hun Lover. En ook afgelopen winter, lang vorst gehad, maar kon gewoon alle lounchemeubels laten staan met de zeilen dicht. Stond een bak water, is nooit bevroren ondanks strenge nachtvorst, echt geweldig. Een super aankoop.
— Arnold Meijer (Amsterdam)
De raamzeilen hangen erin en de maten kloppen. We zijn er erg blij mee.
— Fam. Van Binsbergen (Zoetermeer)
We zijn heel erg tevreden!
— Fam. Wolfs (Gingelom)
Het heeft even geduurd voor dat ik kon reageren, maar hier ben ik dan. Het weer werkte ook niet echt mee. Alles perfect in orde. Levertijd perfect. Klein minpuntje, maar niet onoverkomelijk, het was nog geen 5 minuten werk, echter u had beloofd de profielen voor te boren, maar nogmaals, het was zo gebeurd. Ook zijn er al enige geïnteresseerden wezen kijken en die vonden het resultaat verbluffend, dus wellicht krijgt u er nog een paar klantjes bij. In ieder geval zijn wij blij met de keuze van de raamzeilen, want de raamvlakken zitten precies op de goede plek, dus dank voor de goede raad. Voor de rest groet ik u vriendelijk en hoop dat mijn kennissen nog even bij u aankloppen.
— R. van Luijn (Zoetermeer)
Hierbij wil ik aangeven dat ik de zeilen heb geplaatst en dat ik en de buren tevreden hierover zijn.
— J. Schellekens (Nederweert)
Wij zijn ten zeerste tevreden over de raamzeilen. Zij ogen werkelijk fantastisch en we gaan er duidelijk nog veel plezier aan beleven, zeker weten. We werden zeer goed ontvangen bij de eerste afspraak in het bedrijf in Weert en kregen een duidelijke uitleg over de mogelijkheden met voor- en nadelen, afhankelijk van het gekozen model, professioneel en klantvriendelijk ontvangen. Een bestelling werd dan ook meteen geplaatst en op de afgesproken datum mochten we onze raamzeilen gaan afhalen. Het pakket was compleet en de afwerking onberispelijk. Alle maten klopten tot op de mm. Dank zij een bijgeleverde handleiding en de duidelijke uitleg was het plaatsen kinderspel. De klus werd dan ook op een voormiddag geklaard. Ondanks enkele stevige onweders met hevige rukwinden in de afgelopen week, bleef alles netjes droog en op zijn plaats zitten. Onze hartelijke dank voor de uiterst correcte service en de goede communicatie tijdens het ganse verloop, vanaf de bestelling tot het afhalen.
— Gilbert Kuppens (Houthalen-Helchteren)
Wij zijn erg tevreden over de raamzeilen en zijn er trots op dat het ons (samen met jullie) gelukt is om er een heerlijke buitenruimte van te maken.
— van der Leest (Nuland)
Hierbij wil ik U even laten weten dat Uw zending keurig op tijd en in goeie orde is ontvangen. Alles hangt prima en ik ben super tevreden met de zeilen. Alles was prima in orde en de maatvoering was perfect. Ik zal Uw firma zeker bij andere aanbevelen. Nogmaals hartelijk dank voor alle goeie service.
— C.M.J. Bartels (De Kwakel)
Dank zij uw precisiewerk hebben we de montage van het raamzeil zonder een enkel probleem gemonteerd binnen 2,5 uur incl. het aanbrengen van de windhaken. Het zeil past perfect in de opening. Ik zal zeer zeker wanneer er naar gevraagd wordt Uw bedrijf onder de aandacht brengen. Met vriendelijke groeten.
— C. Kesselaer (Margraten)
Nog even een mailtje om een compliment te geven over het mooie verandazeil dat we bij jullie hebben gekocht. Het is gemonteerd en we genieten er van naar volle tevredenheid. Het is een plaatje en we krijgen positieve reacties. Nog maals het voldoet aan de informatie die we via de website kregen en de telefonische aanvulling van u.
— Fam. van Hekke (Schore)
Wij zijn heel blij met de zeilen nu zeker dat het vandaag stormt hier in Zeeuws-Vlaanderen!
— Nancy Boone (Terneuzen)
Al de zeilen waren op maat en ik had geen probleem voor deze op te hangen. We hebben er een prachtige ruimte bij en zijn heel tevreden!
— Fam. Thibau (Overmere)
Het ziet er mooi uit en we hopen nu wat vaker van het terras te kunnen genieten.
— Fam. Mattijssen (Huissen)
In het voorjaar raamzeilen besteld bij deze firma. Eerst enkele afspraken gemaakt om alle details te bespreken. Weer zoals besproken, waren de zeilen klaar na enkele weken. Alles netjes verpakt. Thuisgekomen alle zeilen opgehangen. Prachtig resultaat. Maten perfect, alles netjes afgewerkt, goede handleiding, enz… Toch nog een kleinigheid laten aanpassen, maar ook hier geen probleem : afspraak gemaakt en het detail werd meteen aangepast. Samengevat kan ik dus zeggen over Raamzeilen : goede service en klantvriendelijk zowel door de leiding als het personeel. Doe zo verder.
— Jo en Marina Clenjans-Smeets (Tongeren)
Mijn raamzeilen zijn gemonteerd, ze passen perfect en het is al meteen heerlijk warm binnen. We gaan hier heel veel plezier aan beleven, dank jullie wel!
— Ellen (Oss)
Heb vandaag alles ontvangen. Bedankt voor de snelle service. Het raamzeil hangt perfect! Succes met jullie bedrijf en tot een volgende keer.
— Fam. ter Neuzen (Zevenaar)
Vorige week de door u geleverde raamzeilen voor onze veranda geplaatst. We zijn hier zeer tevreden mee, alles wat betreft de maten enzv. klopte exact. Was ook makkelijk te monteren. Hartelijk bedankt voor de juiste levering en de goede kwaliteit. Iedereen vind het prachtig goede reclame.
— A.J.Nouwen (Slootdorp)
Wij zijn zeer tevreden over de zeilen, ze passen perfect, zijn 100% conform opgave. We hebben er al veel plezier van gehad. Nogmaals bedankt.
— Fam. van Genugten (Achel)
Wij hebben de raamzeilen gemonteerd en het past perfect. Meteen profijt van i.v.m. regen. Heel erg bedankt nogmaals en de mond op mond reclame hebben wij al toegepast, dus wie weet krijgt u binnenkort wel meer orders binnen vanuit de omgeving van Elburg. PS Wat een snelle levering van de bindbandjes. Vandaag al in huis. Super bedankt.
— Fam. Koopmans (Elburg)
De raamzeilen hangen perfect,makkelijk zelf te doen,perfecte kwaliteit en levering.
— Ger Berendsen Beek (Montferland)
Ik wens u nogmaals te bedanken voor de zeer vriendelijke en stipte samenwerking. Het was prettig met u te werken en wij zijn zeer tevreden over het geleverde produkt. Het is voor ons echt een meerwaarde aan onze veranda.
— Jansen Patrick (Wuustwezel)
We zijn zeer tevreden over de raamzeilen en hebben hierdoor al veel meer gebruik kunnen maken van ons prieel. Bedankt voor de goede en snelle service.
— Fam Bosch (Noordwolde)
Deze Firma is een aanrader betreft raamzeilen, eerst gemaild en ze maakten een goede afspraak, eens naar Nederland gereden, perfecte uitleg gekregen en we waren verkocht. Ze doen alle moeite ondanks ons kleur, hebben ze bergen verzet om toch het professioneel kleur te kunen verkrijgen. Super service. Alles volgens afspraak, perfecte ontvangst goederen,en een zeer goede uitleg, maten enz klopten. Een aanrader.. Al veel vrienden lijken geinteresseert,mond aan mondreclame…..we zegge het voort.
— Tevreden Belgen vanuit West-Vlaanderen Ruiselede…
We zijn heel tevreden over het resultaat. Ook buren en vrienden zijn enthousiast. Vriendelijke groeten,
— Fam. Janssen-Engelen (Paal-Beringen (BE)

Contact Info

De Noord 31 6001 DA Weert

Telefoon: 0495-769056

(of +31 495 769056)

Email: info@armadaoutdoorliving.com

Din - Vr:      van 09.00 tot 17.00

Za:     geopend op afspraak

Zo - Ma: gesloten

Waarom kiezen voor ons?

  • SCHERPE PRIJZEN
  • MEER DAN 20 JAAR ERVARING
  • SNELLE LEVERTIJD
  • HOGE KWALITEIT
  • VAKKUNDIG MAATWERK
  • UNIEK SHUIFGORDIJNSYSTEEM

Copyright © 2023 Armadaoutdoorliving.com ©  - Alle rechten voorbehouden