VERANDAZEILEN

De betaalbare oplossing van topkwaliteit materialen

Er zijn al duizenden tevreden klanten u voor gegaan!

We zijn uw specialist in fabricage en levering van flexibele en demontabele schermen voor afdichting van uw overkapping of veranda. Al onze verandazeilen worden in onze eigen fabriek geproduceerd en worden volgens specificaties van, en in overleg met  onze klanten samengesteld en geleverd. Wij bieden hoogwaardige kwaliteitsproducten tegen betaalbare prijzen. Onze raamzeilen worden door heel Nederland, Belgie, Duitsland en Frankrijk geleverd. Wat ons onderscheid van andere aanbieders van verandazeilen is een hoge kwaliteit en uitstekende service te bieden. Door onze specialisatie en jarenlange ervaring bent u ervan verzekerd dat u bij ons op een goed adres bent, en dat wij garant staan voor levering van een goed kwaliteitsproduct tegen een scherpe prijs. Kwalitatieve verandazeilen hoeven bij ons immers niet (te) duur te zijn. Via ons aanvraagformulier kunt bij ons online een offerte voor uw gewenste raamzeil(en) aanvragen. Uiteraard bent u ook van harte welkom in ons bedrijf om persoonlijk uw wensen te bespreken.

VOORDELEN

Ontdek de voordelen van raamzeilen

De grote voordelen van verandazeilen zijn het uitbreiden van uw leefruimte in combinatie met het regendicht en winddicht maken, en gedeeltelijk isoleren van uw overkapping, zonder de dure prijzen en nadelen van vaste zijwanden, en het kunnen genieten van een open veranda of overkapping zoals u het uitkomt. Als voornaam bijkomend voordeel zult u uw energiekosten binnen uw woning aanzienlijk kunnen reduceren op het moment dat u uw verandazeilen gesloten hebt! Of u nu uw raamzeilen in de winter, het voor- of najaar, of op de zomeravonden gebruikt, u investeert met verandazeilen van Armada Outdoor Living in kwaliteit en comfort, en dit alles voor een redelijke prijs!

Energiebesparend

Doordat de koude buitenlucht niet meer rechtstreeks in aanraking komt met uw gevel wordt het warmte-verlies gereduceerd. Naast toevoeging van extra leefruimte zorgt verandazeilen er voor dat u energie bespaart.

Volledig windvrij terras

In de zomer schuift u de raamzeilen open waneer u behoefte heeft aan wat extra verkoeling. Wanneer het afkoelt of u last krijgt van tocht schuift u de zeilen dicht en creëert u op eenvoudige wijze een windvrij terras.

Langer Buiten Genieten

Met onze raamzeilen kunt u in elk jaargetijde gebruik maken van uw veranda of overkapping. U wordt beschermt tegen weersinvloeden zoals kou, sneeuw en regen waardoor u nog langer buiten kunt genieten.

Extra leefruimte

U zult merken dat u veel meer gebruik kunt maken van uw veranda of overkapping ook wanneer het weer buiten minder is. Met verandazeilen creëert u een extra leefruimte waardoor het wooncomfort verhoogd wordt.

SYSTEMEN

U kunt bij ons uit verschillende systemen kiezen

Schuifsysteem, oprolbaar, met en zonder aparte openingen

Raamzeilen van Armada Outdoor Living zijn leverbaar in verschillende uitvoeringen waaronder oprolbare en vast gemonteerde zeilwanden, met en zonder aparte openingen, maar ons meest verkochte systeem is ons uniek gepatenteerd schuifsysteem welke u in staat stelt uw verandazeil als gordijn te laten fungeren. Aparte openingen, ‘deuren’ en ritsen, welke regelmatig gerepareerd of vervangen dienen te worden, worden door dit systeem overbodig, en u behoudt middels dit systeem de mogelijkheid uw veranda volledig te kunnen openen en deze te sluiten zoals het u uitkomt. Middels dit systeem behoudt u het effect van een open veranda op het moment dat uw verandazeilen geopend zijn en het effect van een gesloten serre op het moment dat deze raamzeilen gesloten zijn.
raamzeilen_deur
raamzeilen_oprolbaar1raamzeilen_oprolbaar2
Schuif de slider naar links of naar rechts om de Raamzeilen te sluiten of te openen.

MOGELIJKHEIDEN

U kunt bij ons uw eigen raamzeilen volledig zelf samenstellen!

Bepaal de kwaliteit en kleur van het zeildoek

Wij hebben 3 kwaliteiten waaruit u kunt kiezen: standaard, professioneel, premium.

Op maat gemaakt

Raamzeilen van Armada Outdoor living worden op maat en naar specificaties van de klant gefabriceerd.

Kies uw eigen gebruikssysteem, montagesysteem en uitvoering

Niet alleen kunt u bij ons uw eigen gebruikssysteem, montagesysteem en uitvoering van uw transparante zeilen bepalen, ook de kwaliteit en kleur van het zeildoek kunt u bij ons zelf bepalen.

Maximale levensduur en gebruiksvriendelijkheid

Onze verandazeilen zijn dusdanig ontworpen dat deze een maximale levensduur hebben, wat inhoudt dat enkel de beste beschikbare materialen in deze zeilen gebruikt worden.

Mocht u een vrijblijvende offerte (of prijsindicatie) van ons willen ontvangen vragen wij u om onderstaand formulier in te vullen.

* Verplicht veld

Contact Info

De Noord 31 6001 DA Weert

Telefoon: 0495-769056

(of +31 495 769056)

Email: info@armadaoutdoorliving.com

Din - Vr:      van 09.00 tot 17.00

Za:     geopend op afspraak

Zo - Ma: gesloten

Waarom kiezen voor ons?

  • SCHERPE PRIJZEN
  • MEER DAN 20 JAAR ERVARING
  • SNELLE LEVERTIJD
  • HOGE KWALITEIT
  • VAKKUNDIG MAATWERK
  • UNIEK SHUIFGORDIJNSYSTEEM

Copyright © 2023 Armadaoutdoorliving.com ©  - Alle rechten voorbehouden