RAAMSCREENS

Elektrisch oprolbare verandazeilen voor optimaal gebruiksgemak

De hoogste kwaliteit mat PVC

Onze Raamscreens worden standaard vervaardigd van de hoogste kwaliteit mat PVC zeildoek met structuur en de hoogste kwaliteit raamvensters. Deze matte structuur-look geeft de Raamscreens een exclusieve uitstraling die bij elke terrasoverkapping, prieel, pergola of veranda past.

Ideale oplossingen voor horecazaken

Naast particulier gebruik zijn onze LuxLine Raamscreens eveneens ideale oplossingen voor horecazaken om uw gasten te beschermen tegen wind en regen, en bij mooi weer kunt u letterlijk met een druk op de knop het screen volledig oprollen zodat deze volledig uit het zicht is.

Tot 400 x 300 cm

Elektrisch bedienbare Raamscreens, ook wel elektrisch oprolbare verandazeilen of raamzeilen genoemd, kunnen tot een maximale afmeting van 400 x 300 cm geleverd worden. Het is mogelijk meerdere screens aan elkaar te koppelen indien u een grotere overspanning zou wensen.

Keuze uit vele kleuren

De aluminium profielen worden eveneens vervaardigd van zeer hoge kwaliteit aluminium en poadercoating. Standaard kunt u uit elke RAL-kleur kiezen als kleurcoating voor uw profielen. Onze Verandascreens zijn met drukschakelaar of optioneel met afstandsbediening en windsensor leverbaar.

Mocht u een vrijblijvende offerte (of prijsindicatie) van ons willen ontvangen vragen wij u om onderstaand formulier in te vullen.

* Verplicht veld

Contact Info

De Noord 31 6001 DA Weert

Telefoon: 0495-769056

(of +31 495 769056)

Email: info@armadaoutdoorliving.com

Din - Vr:      van 09.00 tot 17.00

Za:     geopend op afspraak

Zo - Ma: gesloten

Waarom kiezen voor ons?

  • SCHERPE PRIJZEN
  • MEER DAN 20 JAAR ERVARING
  • SNELLE LEVERTIJD
  • HOGE KWALITEIT
  • VAKKUNDIG MAATWERK
  • UNIEK SHUIFGORDIJNSYSTEEM

Copyright © 2023 Armadaoutdoorliving.com ©  - Alle rechten voorbehouden